Met Casambi Smart Lighting op weg naar een circulaire economie

Met Casambi Smart Lighting op weg naar een circulaire economie

Met Casambi Smart Lighting op weg naar een circulaire economie

Rickard Lundell, de oprichter van Rebel Light heeft tijdens de Casambi Summit eerder dit jaar ervoor gepleit, dat bedrijven binnen de verlichtingsindustrie snel een circulair businessmodel gaan implementeren, waardoor hun duurzaamheid op lange termijn en continuïteit worden gewaarborgd.

Lundell's toespraak belichtte de urgentie en voordelen van het kiezen voor circulariteit in de verlichtingsindustrie. Hij vertelde over het succes van zijn bedrijf na toepassing van het circulair businessmodel.

Casambi Smart Lighting kan een belangrijke rol spelen bij het verlengen van de levensduur van armaturen. Onze kleine CBU's (www.casambi.nl) zijn herbruikbaar dankzij hun draadloze verbinding, waardoor eenvoudige installatie, herconfiguratie en verplaatsing mogelijk is zonder herbedrading. Ze zijn ook compatibel met verschillende verlichtingsarmaturen, bieden veelzijdige besturingsmogelijkheden en ontvangen firmware-updates, passen zich aan en zijn herbruikbaar in verschillende projecten en ruimtes.

Kijktip: De volledige presentatie van Rickard Lundell is beschikbaar op YouTube. Aanrader!