Klantenservice

 

 

Casambi NL is een onderdeel van Unifit. Unifit is uw partner als het gaat om uw verlichting. Wij hebben kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel staan. Wij helpen u dan ook graag als u vragen, opmerkingen of klachten heeft, of als we u ergens anders mee van dienst kunnen zijn. 

 

Vragen over een product? Ieder product in onze webwinkel is voorzien van een specificatie sheet.  U kunt hier de specifieke informatie vinden over de mogelijkheden en toepassing ervan. U kunt ook contact opnemen met onze verkoop binnendienst, via [email protected] of 033 247 03 41. 


Heeft u vragen over de software? Bijvoorbeeld over de installatie en de implementatie? Kijk dan eens op ons Support Portal. Hier kunt u onze knowledgebase doorzoeken, en onze FAQ. 

 

Heeft u een specifiek probleem? U kunt een ticket indienen of eenvoudig een mail sturen naar [email protected] Er wordt dan automatisch een ticket voor u aangemaakt. Wij reageren vervolgens zo snel mogelijk. Doet u dat alstublieft ook als u een product retour wilt sturen.