Advies op maat

Unifit is een unieke partner als het gaat om advies over uw smart lighting. U kunt rekenen op onze 25 jaar ervaring met lichtprojecten, de expertise van onze binnenhuisarchitect die gespecialiseerd is in verlichting, en onze partnership met Casambi. Dat laatste garandeert u dat wij werken met de beste producten, dat al onze mensen optimaal getraind zijn, en dat eventuele kwesties direct bij Casambi kunnen worden neergelegd. 

 

Onze architect Colien Snaak heeft architecturale vormgeving gestudeerd aan de Rietveld academie en werkt al 25 jaar als interieurarchitect, lichtadviseur en ontwerper van lichtplannen. Ze brengt als geen ander functie, uitstraling en sfeer bij elkaar op een manier optimaal aansluit bij de wensen van de klant. 

 

 

Louk Blok is onze account manager en productspecialist. Hij werkt intensief met Casambi samen, en wordt regelmatig door hen getraind.  Hij heeft uitgebreid ervaring opgedaan met complexe Casambi omgevingen en gaat graag met u uw uitdagingen aan.

 

Peter Nummerdor heeft een technische achtergrond, en is ook een van onze Casambi Smart Lighting specialisten. Hij zit klaar voor uw vragen en verzoeken.