Articlecode: CAS-24V-ZHAGA-4P-40-DA

CASAMBI to DALI Control node. ZHAGA 4P Socket. 40mm. Input 2

Op voorraad
€168,72Excl. btw

Productinformatie

Met de CAS-24V-ZHAGA-4P-40-DA controller kunnen DALI apparaten (drivers, elektronische ballasten, etc.) eenvoudig autonoom worden bestuurd en gedimd. Het is niet nodig om hubs, masterapparaten of complexe computerprogramma's te gebruiken.
De communicatie verloopt via een BLE-meshnetwerk.
Elke controller slaat informatie op over zijn eigen configuratie en ook over de configuratie van de andere besturingen die in hetzelfde netwerk zijn geïnstalleerd. Dit biedt het systeem een hoog robuustheidsniveau en vereenvoudigt ook de vervanging van controllers omdat ze niet opnieuw geprogrammeerd hoeven te worden.
Configuratie en bediening kan vanaf een mobiele telefoon of tablet met de gratis CASAMBI APP (beschikbaar voor iOS en Android). De netwerken werken autonoom zodra ze geconfigureerd zijn. De installatie kan ook op afstand worden bediend via de cloud met behulp van een met internet verbonden apparaat waarop de Casambi App als gateway is ingesteld.
Het belangrijkste gebruik is de besturing van buitenverlichtingstoepassingen. Het is voorzien van een IP66 UV-bestendige behuizing.
De elektrische aansluiting en mechanische bevestiging gebeurt via een standaard ZHAGA Book 18 compatibel stopcontact door middel van draaien en vergrendelen, zonder gereedschap.

 

Downloads

CASAMBI to DALI Control node. ZHAGA 4P Socket. 40mm. Input 2
CASAMBI to DALI Control node. ZHAGA 4P Socket. 40mm. Input 2

€168,72