Articlecode: SP.BAT.W

SP.BAT Mini licht- en beweging sensor op batterij

Op voorraad
€264,00Excl. btw

Productinformatie

De LIGA.AIR.SP.BAT is een op batterijen werkende CASAMBI bewegingsmelder met een PIR en een lichtsensor voor bewegingsdetectie. Met deze sensoren is het mogelijk om automatisch een lichtbron, een groep, hele verlichtingsscenario's, animaties of complete CASAMBI netwerken te schakelen op basis van gemeten beweging en/of via vrij selecteerbare luxwaarden.
Daylight harvesting met verschillende lichtniveaus gedurende de dag en gesynchroniseerde sturing van de armaturen wordt zo volledig geïmplementeerd. In combinatie met CASAMBI helpt deze bewegingssensor om aanzienlijk te besparen op het energieverbruik door het licht alleen in te schakelen wanneer dat nodig is. Follow-Me, Swarm-Control en actieve/standby oplossingen kunnen ook worden gerealiseerd voor toepassingen in kantoren, industrie, detailhandel, horeca en thuis.
Als CASAMBI Ready product is het direct geïntegreerd in het complete CASAMBI netwerk. Alle configuraties en werkingstijden kunnen snel en eenvoudig worden ingesteld met de CASAMBI app.
De werking op batterijen maakt autonoom gebruik op alle locaties mogelijk.
Het batterijcompartiment is met een stekkerverbinding verbonden met de bewegingsmelder, zodat batterijcompartimenten met een grotere capaciteit kunnen worden gebruikt.

 

Downloads

SP.BAT Mini licht- en beweging sensor op batterij
SP.BAT Mini licht- en beweging sensor op batterij

€264,00