Snel aan de slag met Casambi

Wilt u meer weten over Casambi? Dat kan!

De App

Dit systeem maakt een verbinding tussen uw lampen en uw smartphone. Dat begint met de Casambi App. Download de gratis App van Google Play of iTunes.  Na de installatie kunt u de Demo versie opstarten. U hoeft daarvoor geen Bluetooth te activeren. In de demo versie kunt u alle opties verkennen. 

 

Handleiding

U kunt aan de hand van deze Demo versie verder kennis maken met de mogelijkheden van Casambi door onze Nederlandstalige Casambi handleiding te lezen. Deze volgt de indeling van de App. 

 

Video cursus

U kunt vervolgens zien hoe het alemaal werkt met behulp van onze videocursus. Deze video's laten stap voor stap zien wat er kan en hoe dat werkt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursusdag gevorderden

Voor wie zich echt wil verdiepen in de installatie en configuratie van Casambi bieden we een cursusdag aan.

Tijdens deze cursusdag kunt u uitgebreid kennis maken met alle opties van de software, en de bijbehorende hardware. Er wordt gewerkt in een kleine groep (maximaal 8). U gaat zelf aan de slag en er is ruimte voor alle vragen. Na afloop kunt u zelf een Casambi netwerk installeren en configureren. U ontvangt daarom een Casambi certificaat.

U komt nadat u deze cursudag heeft gevolgd ook in aanmerking voor een vermelding op onze website en opdrachten bij onze klanten. 

NB: natuurlijk houden wij ons aan de Corona voorschriften van het RIVM en zorgen wij voor uw veiligheid tijdens deze dag. 

Locatie: Nijkerk. Lunch wordt verzorgd.