Snel aan de slag met Casambi

Wilt u meer weten over Casambi? Dat kan!

De App

Dit systeem maakt een verbinding tussen uw lampen en uw smartphone. Dat begint met de Casambi App. Download de gratis App van Google Play of iTunes.  Na de installatie kunt u de Demo versie opstarten. U hoeft daarvoor geen Bluetooth te activeren. In de demo versie kunt u alle opties verkennen. 

 

Handleiding

U kunt aan de hand van deze Demo versie verder kennis maken met de mogelijkheden van Casambi door onze Nederlandstalige Casambi handleiding te lezen. Deze volgt de indeling van de App. 

 

Video cursus

U kunt vervolgens zien hoe het alemaal werkt met behulp van onze videocursus. Deze video's laten stap voor stap zien wat er kan en hoe dat werkt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenslotte kunt u naar één van onze workshops komen. Deze worden maandelijks georganiseerd in Nijkerk. In deze workshops gaat u zelf aan de slag met Casambi en krijgt u de oplossing dus zeker in de vingers. 

 


Verdere verdieping 

Nadat u kennis heeft gemaakt met de mogelijkheden van de software kunt u zich verdiepen in de verdere mogelijkheden. Daarvoor bieden wij een gevorderden workshop aan. In deze workshop leert u hoe u opties als sensoren, circadiaanse ritmes en timers in kunt zetten.