Blog

De Casambi Smart Lighting Cursusdagen kunnen ook in Coronatijd veilig doorgaan. 

De Smart Lighting markt groeit nog steeds explosief. Het is duidelijk waarom: Smart Lighting maakt ruimtes flexibeler, bespaart energie, verbetert de veiligheid en verhoogt het gebruikersgemak. Om deze resultaten te bereiken is het echter wel nodig dat Casambi geïnstalleerd wordt door kundige installateurs. Hier is dan ook steeds meer vraag naar. 
Om die reden organiseert CasambiNL geregeld cursusdagen waarin cursisten snel vaardig worden in het installeren en configureren ervan.  Ook in deze Corona tijd kwamen er verzoeken om deze door te laten gaan. Dus was er een oplossing nodig om deze dagen veilig te laten verlopen. Deze is gevonden.

WhatsApp Image 2020 11 17 at 10.37.18

In samenwerking met Apollo Workspaces is er een speciale cursusomgeving opgesteld waar iedereen een eigen werkplek heeft op voldoende afstand. Deze werkplekken zijn voorzien van stroom, licht- elementen en Casambi modules waarmee geoefend kan worden. Daarnaast zijn de groepen verkleind tot maximaal 4 deelnemers zodat voldaan is aan alle RIVM voorschriften.

Deze cursusdagen behandelen nog steeds alles wat een Casambi installateur wilt weten. Denk aan het ontwerpen, configureren, installeren en beheren van Casambi Smart Lighting. Er wordt gekeken naar het plaatsen van de hardware, het activeren van de Bluetooth BLE Mesh, het delen van het netwerk, het toegankelijk maken door middel van schakelaars, het automatiseren via sensoren,  en het op afstand beheren wanneer nodig. Alle vaardigheden worden toegelicht, gedemonstreerd en daarna geoefend. 
De volgende dagen zijn volgeboekt, dat komt doordat we in verband met Corona maar kleine groepen kunnen ontvangen.  Wilt u informatie ontvangen zodra de volgende data bekend zijn? 

Ontvang een uitnodiging

Over Casambi.NL

Casambi NL is een merk van Unifit

Over Unifit

Uw partner in high-end licht projecten
  • Over Unifit 
  • 033 247 03 41 
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar onze webshop

Alle hardware voor uw project
city