Lighting control for the modern world

 

 

 

Casambi: de meest robuuste veelzijdige en toekomstbestendige Smart Lighting oplossing.

Casambi NL is onderdeel van Unifit b.v. Casambi partner

Waarom Casambi?

Casambi is al jaren onze favoriete Smart Lighting oplossing. Casambi is naar onze ervaring overal toe te passen, toekomstbestendig, robuust en gebruiksvriendelijk. Hieronder leggen we uit hoe en waarom.

Compatibel 

Onze technologie is compatibel met een breed scala aan modules, stuurprogramma's, sensoren en schakelaars. Deze worden geproduceerd door het grote en steeds groeiende wereldwijde netwerk van bekende en vertrouwde ecosysteempartners.

Wat de oorspronkelijke verlichtingsarchitectuur van een gebouw ook is, onze slimme verlichtingsoplossing zal er naadloos mee integreren. Elk verlichtingssysteem dat door een gerenommeerde leverancier wordt geproduceerd, kan samenwerken met Casambi.

Toekomstbestendig 

We herzien en updaten ons aanbod voortdurend om ervoor te zorgen dat we compatibel blijven met de ontwikkelingen in de verlichtingsindustrie.

Casambi belooft alle relevante verlichtingsnormen te ondersteunen of het nu gaat om DALI, 1-10V, dimmen op het lichtnet of PWM.

Robuust

Het gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE) in slimme verlichting is ontwikkeld door Casambi-oprichters Timo Pakkala en Elena Lehtimäki tijdens hun tijd bij Nokia. BLE is sindsdien de universele standaard geworden voor het verbinden van draadloze meshnetwerken. Met een mesh wordt een peer-to-peer netwerk bedoeld waarin alle node elkaar ondersteunen en updaten. Deze oplossing is kosteneffectief, robuust en veilig. 

Gebruikersvriendelijk

Casambi wordt bediend met een smartphone- of tablet-app; gratis beschikbaar in de iOS- of Android-appstores. De Casambi-app is zo intuïtief mogelijk ontworpen. Of het nu gaat om het dimmen, kleurtinten kiezen of het instellen van lichtpatronen, het kan allemaal met de Casambi-app.

Kennismaken

Casambi is eenvoudig in het gebruik. U kunt de App downloaden om te beginnen en de demo versie starten voor een demonstratie. Daarnaast hebben we een aantal introductievideo's voor u en een stapsgewijze Nederlandstalige handleiding. Voor wie er vervolgens echt mee aan de slag wil organiseren we trainingsdagen.

Loopt u tijdens installatie en gebruik tegen problemen aan? Dan kunt u rekenen op onze helpdesk. Wij kunnen indien u dat wenst uw installatie op afstand inzien of zelfs overnemen. U vindt dit alles op onze supportpagina

Aanschaffen 

Casambi bestaat uit software (de Casambi App) en hardware ( controllers, drivers, schakelaars, relais en extensies) Deze vindt u, met de nodige specificaties, in ons bestelportaal. Heeft u nog geen account? Neem dan even contact op. U bent van harte welkom!


Over Casambi.NL

Casambi NL is een merk van Unifit

Over Unifit

Uw partner in high-end licht projecten
  • Over Unifit 
  • 033 247 03 41 
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar onze webshop

Alle hardware voor uw project
city