Over Smart Lighting

Smart Lighting maakt het mogelijk uw verlichting aan te sturen met behulp van een smartphone of tablet. 

Dit zorgt voor echt gebruikerscomfort. Specifieke functies kunnen worden vastgelegd en snel weer opgeroepen. Dat maakt het eenvoudig om in een ruimte van de ene naar de andere activiteit over te schakelen. Zo heeft een cursusruimte een hele andere verlichting nodig dan een vergaderzaal. Met smart lighting past u de verlichting daar met één klik op aan. 

Smart lighting maakt het ook eenvoudig om energie te besparen. Sensoren kunnen ervoor zorgen dat het licht alleen brandt waar en wanneer het nodig is. Timers zorgen voor een klein lichtje buiten werkuren. 

Op deze manier denkt uw verlichting op een plezierige manier met u mee. Dat realiseren we graag voor onze klanten. Daarom is Unifit er al jaren enthousiast mee aan de slag.

Casambi is wat ons betreft de beste smart lighting oplossing. De gebruikte Bluetooth techniek is eenvoudig en robuust. Er zijn geen draden, servers of routers nodig; alleen een paar kleine modules die u eenvoudig monteert. De software is goed ontworpen en daardoor gebruiksvriendelijk. 

Een ander belangrijk punt is dat binnen Casambi lampen op verschillende niveau's worden aangestuurd: lampen, groepen, scènes en sites. Dat maakt de techniek overzichtelijk, eenvoudig schaalbaar, en flexibel. 

Kortom Casambi is een betrouwbare en bruikbare Bluetooth Low Energy oplossing. 

Om deze redenen zijn we al jaren Casambi Partner. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

© 2017 - 2020 Casambi.nl - officiële Casambi partner Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel