PENDOLINO

PENDOLINO isflexibel hangend verlichtingssysteem voor lange tafels en toonbanken. De 12 volt reflectorlamp zorgt voor een efficiënte en mooie verlichting van het tafelblad en kan verstelbaar worden gefocust of verspreid. PENDOSOLO en de standaardarmatuur TOPOLINO vervolledigen het systeem tot een armaturenfamilie.

PENDOLINO is samengesteld uit een laagspanningsgeleiderrail met ingebouwde transformator en 2-6 hangers of schijnwerpers afhankelijk van de raillengte en het transformatorvermogen. De intensiteit en het lichteffect van de hangers kunnen worden aangepast door ze telescopisch uit te schuiven. De hangers kunnen eenvoudig afzonderlijk worden geschakeld en zittend en verticaal en horizontaal worden verplaatst.

Over twee verschillende lengtes hanger en boom verschillende ophanging of montage direct, Pendolino kan worden aangepast in kamers van hoogte 2,1 tot 3,1 m.
Optimale aanpassing aan verschillende plafondhoogtes: ophangingen 5 cm, 10 cm, 15 cm, 35 cm, 55 cm of directe installatie.

Externe dimmers kunnen een zoemend geluid veroorzaken en de functie verstoren. Daarom raden wij u af om externe dimmers te gebruiken. We raden aan om de hangers uit te rusten met 20W lampen. Om het licht te regelen of te dimmen, kunt u elke afzonderlijke hanger deactiveren.

In de PENDOLINO rails kunnen 0,5 m, 1,2 m en 1,4 m tot 3 pendellampen of richtbare spots van elk 20 W worden geïnstalleerd.